Actualitate

A început Walking Month 2017

Concursul caritabil Walking Month a început astăzi la Cluj-Napoca. Peste 1.700 de persoane au răspuns invitației de a-și lăsa mașina acasă pentru a umbla cât mai mult pe jos, timp de o lună, pentru a câștiga premiile oferite de partenerii concursului.

A început Walking Month 2017 A început Walking Month 2017

Participanții, cu peste 20% mai mulți decât la ultima ediție, organizați în echipe de câte 4 persoane, se vor întrece în numărul de pași făcuți de astăzi, 11 septembrie, și până în 10 octombrie.

100% din taxele de înscriere ale participanților la Walking Month au reprezentat donații directe către asociația non-profit Beard Brothers, cea care operează serviciul de transport gratuit Beard Mobile. Această mașină transportă persoanele care nu se pot deplasa singure pe drumurile esențiale precum la spital sau școală, oferind practic unor categorii vulnerabile acces la educație și servicii medicale, redându-le mobilitatea pe care majoritatea oamenilor o consideră implicită. Serviciul operează în regim de voluntariat, în limita fondurilor disponibile pentru combustibil și cu șoferi voluntari. Plătind înscrierea în Walking Month, cei peste 1700 de concurenți au finanțat funcționarea acestui serviciu pentru încă cel puțin un an. Fiindcă donații suplimentare se mai pot face pe tot parcursul competiției, folosind aplicația Walking Month, bilanțul strângerii de fonduri va fi făcut public la finalul Walking Month, în luna octombrie.


Monitorul de Cluj susţine această cauză caritabilă şi s-a înscris cu o echipă în competiţie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter