monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Călugăr clujean bătut de un vecin nervos

Părintele Ioachim este duhovnicul unui schit de călugărițe, care funcționează în comuna Băișoara, județul Cluj. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale susțin că acesta a fost bătut cu bestialitate de un bărbat din localitate, șofer la o carieră de piatră.

sursa foto 99tour

Motivul, spun oamenii legii, ar fi legat de locul unde călugărițele își pasc cele patru vaci pe care le au la mănăstire. „Nu știm exact ce s-a întâmplat acolo. Nimeni nu vrea să colaboreze. Agresorul neagă atacul, în timp ce probele arată că părintele Ioachim a fost bătut. Vom analiza întreg probatoriul”, explică un polițist, citat de evz.ro.

Incidentul a avut loc, spune călugărul Ioachim, în data de 30 iulie, la câțiva metri de schit. El se afla cu una dintre călugărițe, maica Teodora, și povestește că, din senin, vecinul recalcitrant s-a năpustit asupra femeii, care a scăpat cu fuga. El, fiind cu vreo 50 de metri mai în spate, nu a scăpat. Atacatorul a reușit să îi aplice trei pumni în gură, căzând la pământ.


La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție de la Postul de Poliție Băișoara, oamenii legii recomandându-i călugărului să depună reclamație scrisă și să meargă la Institutul de Medicină Legală din Cluj pentru a obține un certificat medico legal, care să fie probă la dosar.

Etichete: baisoara bataie