Actualitate

Urmărire ca în filme în Gherla, încheiată cu un accident – VIDEO

Un taximetrist beat a refuzat să oprească la semnalele poliției, iar după o cursă de câțiva kilometri cu agenții pe urmele sale, viteza și alcoolul și-au spus cuvântul. A pierdut controlul asupra volanului și a ajuns cu mașina într-un gard. Din fericire nu a fost rănit, dar le-a dat mari bătăi de cap polițiștilor, refuzând să sufle în aparatul etilotest.

Azi noapte, polițiștii de la rutieră din Gherla aveau informații că un taximetrist din oraș se afla la muncă, deși a consumat alcool, informează dejeanul.ro. Oamenii legii l-au supravegheat de la distanță și au așteptat ca acesta să se pună cu mașina în mișcare pentru a-l putea opri în trafic. I-au făcut semnalele regulamentare de oprire, dar taximetristul a călcat accelerația mai tare și a gonit pe străduțele din apropiere.

Politistii au pornit în urmărirea acestuia. La ieșirea din oraș, oamenii legii spun că taximetristul a trecut cu mașina pe culoarea rosie a trecerii la nivel cu calea ferată, fiind extrem de aproape de a fi lovit de tren. Urmărirea a continuat în localitatea vecină, Mintiu Gherlii. Acolo, șoferul a vrut să se faca nevăzut pe o stradă care duce în camp, dar a ratat o curbă și s-a oprit în gardul unei case de pe marginea drumului.


Polițiștii au chemat o ambulanță pentru a-i acorda șoferului îngrijiri medicale. Oamenii legii au vrut să îl testeze cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat.

Langa el, pe locul din dreapta polițiștii au găsit mai multe sticle de alcool desfăcute, din care se presupune ca ar fi consumat. Șoferul a fost transportat cu ambulanța la spitalul din oraș pentru a-i fi prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

abonare newsletter