Actualitate

Merkel către refugiați: Trebuie să îmbrăţişeze valorile germane, fără excepţie. Multiculturalismul generează societăţi paralele şi este astfel doar o iluzie

Germania a anunțat că va începe să refuse refugiați. Anunţul a fost făcut de Angela Merkel, în faţa membrilor din propriul partid, cărora le-a promis că va mai domoli fluxul celor care vor să treacă graniţa.

Şefa Executivului de la Berlin a explicat că acest lucru nu înseamnă că Berlinul va închide de tot graniţele refugiaţilor.

Angela Merkel a lansat şi un avertisment - refugiaţii trebuie să îmbrăţişeze valorile germane, fără excepţie, deoarece multiculturalismul generează societăţi paralele şi este astfel doar o iluzie.


„Vrem acest lucru şi vom reduce numărul refugiaţilor pentru că este în interesul tuturor: este în interesul Germaniei, dacă este să luăm în calcul toţi paşii. De la cazarea până la integrarea lor în societate şi pe piaţa muncii. Este şi în interesul Europei, dacă privim situaţia continentului nostru şi rolul Europei în lume. Şi, dragi prieteni, este în interesul refugiaţilor pentru că, nimeni, indiferent de motivul pentru care face această călătorie, nu pleacă de bună voie din casa lui”, a spus Angela Merkel, cancelarul Germaniei.

abonare newsletter