Actualitate

Târgul cadourilor de iarnă de la Expo Transilvania

Cel mai mare târg de cadouri din Transilvania vine la Cluj anul acesta! În perioada 2 decembrie – 6 decembrie, Expo Transilvania are onoarea să găzduiască o mulțime de expozanți care aduc cu ei fel și fel de cadouri pentru dumneavoastră.

Producătorii ne oferă o gamă largă de cadouri: îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, confecții, lenjerie, perne decor, articole și echipamente sportive, produse cosmetice, bijuterii, ceasuri, jucării , cadouri pentru copii , suveniruri, produse alimentare (păjituri, ciocolată , bomboane etc.), instrumente muzicale și muzică, aparatură electronică si electrocasnică, decorațiuni interioare, artizanat, lemn , piatră, sticlă, porțelan, articole și servicii pentru organizare de evenimente festive, aranjamente florale și lumânări ornamentale dar și articole promoționale.

Dacă nu v-ați hotărât încă asupra cadourilor pentru cei dragi, din 2 decembrie până în 5 decembrie în intervalul orar 12:00-20:00 și 6 decembrie, în intervalul orar 10:00-19:00, Expo Transilvania îşi deschide porțile pentru a achiziționa cele mai frumoase cadouri de Crăciun.


Articol scris de Iulia Mesaroş, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB

abonare newsletter