Actualitate

Un fost poliţist, beat la volan, a făcut prăpăd pe o stradă din Gherla – VIDEO

Un fost poliţist din Mintiu Gherlii a provocat un accident rutier, sâmbătă noaptea, pe strada Mintiului din Gherla. Acesta se afla singur la volanul unui autoturism Dacia Logan şi se întocea de la o nuntă din Cluj-Napoca.

La un moment dat, a pierdut controlul volanului după ce a ocolit o dubă parcată pe marginea drumului, a intrat pe contransens, a sărit peste  şanţul de pe marginea şoselei şi s-a izbit violent de gardul unei case, scrie dejeanul.ro

În urma impactului, gardul a fost distrus, iar o maşină parcată a fost avariată. Şoferul, aflat în stare de ebrietate, a ieşit singur din maşină. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Mintiu Gherlii şi Gherla, însă fostul poliţist a refuzat cooperarea şi a vrut să părăsească locul accidentului.


Deranjat de camerele de filmat, bărbatul a părăsit locul accidentului şi a luat-o pe jos spre casă. Poliţiştii au încercat să îl oprească, însă acesta a refuzat. După 300 de metri, poliţiştii l-au ajuns din urmă pe fostul lor coleg şi l-au oprit, din nou.


Poliţistul pensionat a refuzat să sufle în aparatul etilotest şi s-a urcat într-un taxi care îl aştepta pe marginea drumului la intrare în Mintiu Gherlii. Taxi-ul a pornit de pe loc, însă a fost oprit în clipa următoare de agenţii de la rutieră. Şoferul beat a coborât din maşină, iar după lungi discuţii, a recunoscut că a consumat alcool şi a suflat în aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,43mg/l. Bărbatul a fost preluat de un echipaj de poliţie de la Gherla şi transportat la secţia de poliţie. Acesta riscă dosar penal pentru fapta sa.

abonare newsletter