Actualitate

UNTOLD FESTIVAL - AronChupa, în premieră în România: “Știu un singur lucru despre Cluj”

DJ-ul suedez AronChupa va urca pe scena principală UNTOLD FESTIVAL în această noapte, începând cu ora 3.05.

AronChupa a declarat, vineri, imediat după sosirea în Cluj că se află pentru prima dată în România și că nu are așteptări de la show-ul de astăzi din moment ce nu a mai concertat niciodată în țara noastră. “Ca să fiu sincer, nu am așteptări prea mari azi, nu am mai avut nici un show în România până acum și sunt foarte entuziasmat să susțin primul meu concert aici. Am auzit multe lucruri bune despre România, sunt foarte încântat, dar nu am nici un fel de așteptări”, a declarat DJ-ul suedez.

Despre Cluj, el a spus că știe un singur lucru pe care l-a aflat de la șoferul care l-a condus de la aeroport la hotel. AronChupa l-a întrebat pe șofer câți locuitori are Clujul, dar acesta i-a spus că 300 de milioane. Cât despre numele municipiului, DJ-ul s-a arătat pus în dificultate de pronunția numelui. După două încercări a reușit totuși să pronunțe corect Cluj. “Pronunția este foarte grea…Cluj…Nu știu mai nimic despre Cluj, am sosit acum 30 de minute, nu am avut timp să întreb despre nimic. Știu de fapt un lucru, l-am întrebat pe șofer câți locuitori are orașul și mi-a spus că 300 de milioane”, a afirmat AronChupa.


El a adăugat că treaba lui este să îi facă pe oameni să se simtă bine. “Mi-ar place să mă întorc în România. Nu am nimic planificat acum, dar cu siguranță mi-ar face plăcere să mă întorc”, a spus artistul.

AronChupa are 24 de ani, numele său real fiind Aron Michael Ekberg. Este cunoscut pentru hitul “I’m an Albatraoz”.


abonare newsletter