Actualitate

Clujenii au pedalat la „Cluj Never Sleeps” – GALERIE FOTO

Clujenii au ieşit după lăsarea serii sâmbătă, 20 iunie, „ca ciupercile după ploaie” pentru a sărbători împreună în diverse locuri solstiţiul de vară în cadrul proiectului „Cluj Never Sleeps”, la care au participat numeroase organizaţii şi instituţii, care au organizat o diversitate de evenimente, printre care şi activităţi sportive.

Astfel C.S. Interteam în parteneriat cu C.S. Clujul Pedalează în parcarea din Piaţa Unirii „au pus pe roate” un maraton de spinning, tenis de masă, baschet la care au participat peste 200 de clujeni, care au făcut mişcare şi au socializat în acelaşi timp.

Prin promovarea sportului se doreşte implementarea unui mod sănătos de petrece a timpului liber, mai ales în rândul tinerilor.


Evenimentul a fost susţinut de Consiliul Local Cluj Napoca cu implicarea câtorva firme şi asociatii: Club Moving, Decathlon, Neon Lighting, Vodafone, Serviciul de Ajutor Maltez, Asociaţia Iris, Portbagajeauto.ro, Prăvălia cu Jucării, instructori sportivi de la Club Moving, echipa de copii Clujul Pedalează şi câţiva tineri inimoşi voluntari.

abonare newsletter