Actualitate

Începe Festivalul Îngheţatei

<p />Primăria Cluj-Napoca îi invită pe clujeni, în perioada 15-19 iunie, la cea de-a doua ediţie a Festivalului Îngheţatei, care va avea loc în Piaţa Unirii.

Organizatorii au pregătit spectacole de muzică, dans şi teatru, jocuri, concursuri cu premii şi peste 5.000 de îngheţate gratuite pentru copii. În acest sens, se vor distribui în şcoli vouchere emise de către toţi producătorii prezenţi la festival, iar copiii vor putea veni în Piaţa Unirii cu voucherul primit de la şcoală pentru a primi gratuit o îngheţată. În plus, toţi cei care cumpără o îngheţată la festival vor intra automat într-o tombolă cu premii constând în role, cărţi şi o bicicletă performantă. Parteneri în cadrul Festivalului Îngheţatei vor fi: Algida, Napoca, Alpin, Gelateria Aragonese, Cofetăria Pralina, Betty Ice şi Asociaţia producătorilor şi distribuitorilor de îngheţată, precum şi alţi producători mai mici de îngheţată.

La prima ediţie a Festivalului de Îngheţată, care a avut loc în perioada 28-30 mai 2010, s-a înregistrat un număr total de de 30.000 de vizitatori. S-au consumat aproximativ 40.000 de îngheţate de la cele 15 companii producătoare participante la festival. Cele mai vândute arome au fost cele de ciocolată şi vanilie, dar apreciate au fost şi aromele de căpşuni şi fructe de pădure. M.O.


 

abonare newsletter