Actualitate

Primarul Emil Boc a jucat o „miuță” cu echipa persoanelor cu diabet

Primarul Clujului, Emil Boc, a încins o „miuță” cu jucătorii echipei României a persoanelor cu diabet, Dia România.

Emil Boc schimbat câteva pase cu jucătorii pe Bulevardul Eroilor și le-a urat succes la meciul din Campionatul European al Persoanelor cu Diabet, care va avea loc în iulie, la Cluj, și care va fi organizat pentru prima dată în România.

Și fostele glorii ale Universității Cluj sunt alături de echipa persoanelor cu diabet.


Sâmbătă, 16 mai 2015, se va juca partida dintre fostele glorii ale Universității Cluj și Dia România, la Sala Sporturilor „Horia Demian” de la ora 17. Evenimentul precede DiaEuro, competiția europeană de fotbal a persoanelor cu diabet.

Fostul jucător și antrenor Ioan Ovidiu Sabău este unul dintre principalii susținători și va intra pe teren pentru a strânge bani pentru campionatul din iulie. E nevoie de 150.000 euro. Intrarea este liberă și se pot face donații.


La meciul demonstrativ din 16 mai și la campionatul din iulie intrarea va fi liberă, dar se vor putea face donații.  Costurile estimate pentru Campionatul DiaEuro sunt de aproximativ 150.000 euro, sumă pe care organizatorii propun unem să o strângem din donații de la persoane fizice și firme. Această sumă va fi direcționată către acoperirea costurilor de cazare şi masă pentru toţi participanţii la campionat, pentru închirierea spaţiului pentru desfăşurarea Campionatului şi Forumului Național al Persoanelor cu Diabet, materiale educative pentru forum, campanii de promovare a campionatului, festivităţi de premiere (ceremonie de încheiere, cupe, medalii, diplome de participare etc), antrenamente ale echipei naţionale Dia România.

abonare newsletter