Actualitate

Seplecan ironizează PSD Cluj

Consilierul judeţean Mihai Seplecan le cere PSD-iştilor din Consiliul Judeţean Cluj să deschidă o comisie care să analizeze modul în care Consiliul Judeţean a alocat bani firmelor pentru proiectele de care s-a ales „praful şi pulberea”.

„Pentru ca nu care cumva să lăsăm fără obiect și această promisiune a premierului Victor Ponta, solicit decidenților CJ Cluj, în special subalternilor pe linie de partid ai premierului, să înceapă prin a face o comisie care să stabilească care sunt firmele cărora CJ Cluj le-a dat bani pentru diverse lucrări de investiții de care s-a ales praful și pulberea, apoi să înceapă recuperarea acestor bani. Ar fi un bun început să facem rost de cele 10 milioane de euro necesare în cei 3 ani de derulare a investiției pentru promisiunea de la Spitalul Regional de Urgență făcută din nou de către premierul Victor Ponta”, a declarat Mihai Seplecan.

De asemenea, consilierul judeţean a amintit şi de investiţia de la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor.


„CJ Cluj deține un record de neinvidiat cu celebra afacere de împachetat gunoi Power Pack și investiția de la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor Cluj, afacere pentru care, cumulat cu neînchiderea la timp a gropilor de gunoi neconforme, cât de curând, vom ajunge să plătim penalități zilnice cuprinse între 2200 și 135.000 de euro, până la momentul finalizării lucrării – dacă UE va iniția acțiunea de infringement. Nici nu vreau să-mi amintesc câți bani s-au aruncat în investiția Ic Ponor - Răchițele, câți pentru fabrica de sinecuri Clujana”, a precizat Seplecan.

Mihai Seplecan la cere decidenţilor Consiliului Judeţean Cluj să stabilească o modalitate legală de recuperare a prejudiciilor de la cei care le-au produs. „Să țină cont de faptul că garanția depusă de către aceste firme la contractarea lucrării este de cele mai multe ori mult mai mică decât prejudiciul creat bugetului”, a conchis Seplecan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter