Actualitate

Cine a câştigat licitația pentru tronsonul Suplacu de Barcău - Borș al Autostrăzii Transilvania

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea tronsonului Suplacu de Barcău - Borș al Autostrăzii Transilvania, valoarea contractului fiind de 701 milioane lei, fără TVA, iar durata de execuție de 24 de luni.

Câștigătorul contractului pentru proiectarea și execuția lucrărilor Autostrăzii Brașov — Târgu-Mureș — Cluj — Oradea pe secțiunea 3C: Suplacu de Barcău — Borș (km 4+200 — km 64+450) este format din asocierea Asocierea Corsan SA — Corviam Construccion SA & SC Consinit SRL & SC Road Consulting & Design Solution SRL & SC Via Design SRL.

Durata estimată a contractului de proiectare și execuție a lucrărilor este de 24 luni, la care se adaugă 30 luni perioada de garanție.


Lucrările la acest tronson au început în 2007.

Proiectul autostrăzii Braşov-Borş, denumit Autostrada Transilvania, a fost aprobat în 2003 şi început în 2004, în baza unui contract de 2,2 miliarde de euro încheiat cu Bechtel, care trebuia executat până în 2012. Contractul a suferit în decursul timpului mai multe modificări şi a fost reziliat în mai 2013.

Ultimele Stiri
abonare newsletter