Actualitate

Accident rutier grav în Copăceni! O şoferiţă a intrat pe contrasens şi a decedat pe loc

Un accident rutier a avut loc luni, 16 martie, în jurul orei 18:30, în localitatea Copăceni. O femeie în vârstă de 58 de ani, care conducea o Dacie şi tracta o remorcă, a intrat pe contrasens şi a decedat. În urma impactului remorca s-a desprins şi a acroşat altă maşină.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a intervenit cu două autospeciale.

"În jurul orei 18:30, o conducătoare auto care se deplasa pe DN1E60, dinspre Cluj-Napoca înspre Turda, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autovehicul care venea din sens opus", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Carmen Jucan.


Femeia a lovit frontal un jeep care circula regulamentar.

"În urma impactului femeia a decedat. Totodată, remorca care era tractată de autovehiculul condus de femeie s-a desprins în momentul impactului şi a acroşat un alt autovehicul care venea de pe sens opus, însă nu au mai existat alte victime", a mai spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Carmen Jucan.


Potrivit unor martori cele două mașini au fost grav avariate. Remorca tractată de femeia decedată era ruptă. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

abonare newsletter