Actualitate

Directorul TVR Cluj, Romeo Couţi, a trecut de evaluarea Consiliului de Administraţie al SRTv

Procesul de evaluare a şefilor din TVR s-a încheiat vineri, 20 februarie, toţi managerii din instituţie, între care se numără şi Romeo Couţi, coordonator cu atribuţii de director al TVR Cluj, urmând să îşi continue activitatea ca şi până în prezent.

Couți a reuşit să obţină, în urma evaluării Consiliului de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), cele 75 de puncte minime necesare pentru a-şi putea păstra funcţia, în caz contrar postul lui ar fi fost scos la concurs.

Romeo Couți rămâne coordonator cu atribuții de director la TVR Cluj dar trebuie să îşi rezolve problemele cu angajaţii din subordinea sa dar şi cele legate de acuzaţiile care i se aduc cu privire la organizarea finalei naţionale a Eurovisionului.


Monitorul de Cluj a scris despre jocul politic al PSD pentru organizarea finalei naționale a concursului Eurovision la Craiova, oraș contracandidat al Clujului în competiția pentru titlul de Capitală Culturală Europeană în anul 2021. Membrul Consiliului de Administrație al SRTv, Radu Carp, l-a somat pe şeful TVR Cluj, Romeo Couți, să spună dacă a contactat Primaria Cluj-Napoca pentru organizarea Eurovision în acest oraş.

Tot Monitorul de Cluj a scris şi despre faptul că directorul TVR Cluj este acuzat, într-o sesizare adresată ANI, de incompatibilitate între funcția pe care o ocupă și cea de președinte al Forumului Internațional al Jurnaliștilor din România.

Ultimele Stiri
abonare newsletter