Actualitate

Doi bărbaţi, urmăriţi internaţional pentru trafic de fiinţe umane şi proxenetism, prinşi la Cluj

Poliţiştii clujeni au depistat, ieri, doi bărbaţi, daţi în urmărire internaţională pentru a executa pedepse privative de libertate. Aceştia sunt căutaţi de organele judiciare europene pentru spălare de bani, trafic de de fiinţe umane şi proxenetism.

sursa foto observatorulph.ro sursa foto observatorulph.ro

La data de 6 februarie, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat un bărbat, de 39 de ani, din Mănăşturel, faţă de care autoritătile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare. Acesta are de executat o pedeapsă de 9 ani de închisoare, pentru săvârsirea infractiunii de proxenetism şi trafic de fiinţe umane.

Pe numele unui alt bărbat, de 30 de ani, autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru executarea unei pedepse de 2 ani și 8 luni de închisoare, sub aspectul comiterii infracţiunii de spălare de bani. Urmăritul internaţional a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliţie Rurală Turda.


Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar instanţa competentă a luat măsura controlului judiciar faţă de aceştia, până la finalizarea formalităţilor legale.

abonare newsletter