Actualitate

Ce face frica din om? Brusc, poliţiştii clujeni îşi fac treaba

Imediat după evadarea celor patru deţinuţi din arestul IPJ Cluj, poliţiştii au coborât în stradă de teamă că îşi vor pierde serviciul şi s-au pus pe treabă, presa fiind bombardată zilnic de rapoarte privind activitatea lor.

Citeşte şi: Poliţiştii de serviciu când cei patru deţinuţi au evadat, cercetaţi disciplinar şi penal. Ei şi-au cerut transferul la alte secţii

Poliţia s-a mobilizat după evadarea celor patru deţinuţi, iar în timpul căutărilor au descoperit şi alte nereguli pe care probabil nu s-ar fi ostenit să le găsească. Urmăriţii naţionali, imigranţi sau şoferi care încalcă regulile circulaţiei, toţi apar în comunicatele cu care se laudă Poliţia Română.


Citeşte şi: Ipoteză şoc! I-a ajutat „Dorel” pe cei patru deţinuţi să evadeze?

De patru zile, poliţiştii clujeni se chinuie să prindă un evadat considerat periculos şi nu reuşesc, dar între timp descoperă cu viteza fulgerului urmăriţii naţionali şi imigranţii care trăiau bine în oraş şi poate nu ar fi fost descoperiţi dacă nu se întâmpla evenimentul de sâmbătă.


Citeşte şi: Cine este Alexandru Bartuş, deţinutul evadat de 4 zile pe care poliţia nu reuşeşte să-l prindă. A îngrozit Franţa

Ce au descoperit poliţiştii în ultimele zile

În acest fel, poliţiştii au prins trei bărbaţi daţi în urmărire naţională şi un bărbat condamnat pentru furt calificat.  Poliţiştii au prins luni, 19 ianuarie, un bărbat, de 26 de ani, dat în urmărire naţională, pentru care Judecătoria Turda a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.


Poliţiştii au mai prins un bărbat condamnat pentru furt calificat şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. Bărbatul în vârstă de 29 de ani, din Cluj, era urmărit naţional pentru a executa 2 ani şi 9 luni de închisoare.

Pe numele celui de al treilea bărbat dat în urmărire naţională, Judecatoria Cluj-Napoca a emis mandat de executare a unei pedeapse de 2 ani, pentru comiterea mai multor infracţiuni la regimul circulaţiei.


Poliţiştii au prins luni, 19 ianuarie, în jurul orei 10:40, un bărbat condamnat pentru furt calificat şi conducerea unui vehicul cu permisul de conducere reţinut. Bărbatul are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani şi 9 luni.

Poliţiştii din Dej au reţinut pentru 24 de ore miercuri, 21 ianuarie, un bărbat de 21 de ani din comuna Bobâlna, pentru comiterea a trei infracţiuni de furt calificat. 


Poliţiştii clujeni au reţinut marţi, 20 ianuarie, un bărbat de 36 de ani, din judeţul Alba, pentru complicitate la furt calificat.

Poliţiştii din Dej au prins sâmbătă, 17 ianuarie, în jurul orei 19:15, în trafic un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii din comuna Frata au prins sâmbătă, 17 ianuarie, în jurul orei 21:45, un tânăr de 20 de ani, din comuna Frata, care a fost prins în timp ce conducea un autovehicul fără permis de conducere.

Poliţiştii au mai dat duminică, 18 ianuarie, în jurul orei 01:10, peste un şofer care a consumat băuturi alcoolice.

Un bărbat de 37 de ani a fost prins duminică, 18 ianuarie, în jurul orei 19:25, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Maramureşului, din Cluj, având permisul de conducere suspendat.

Un alt bărbat de 39 de ani, a fost oprit în trafic, pentru control, şi s-a constatat că transporta 4 kilograme de tutun

Au fost depistaţi cu şedere ilegală un număr de şapte cetăţeni străini, patru din Tunisia şi câte unul din Maroc, Nigeria şi Mauritius, care, la expirarea dreptului de şedere, nu au părăsit teritoriul ţării  şi nici nu au întreprins demersuri în scopul prelungirii acestuia.

Citeşte şi: Neglijenţă extrem de gravă la Poliţia Cluj: cum au EVADAT 4 deţinuţi PERICULOŞI?

abonare newsletter