Actualitate

„Am cravata mea, sunt pionier!” - cocktailul oficial al Capitalei Europene a Tineretului 2015

De astăzi, Clujul are un cocktail oficial cu o denumire care duce cu gândul la perioada comunistă. „Am cravata mea, sunt pionier! este cocktailul oficial al Capitalei Europene a Tineretului 2015.

 „Ne-am gândit să facem ceva inedit, și să îi întâmpinăm pe turiști cu o băutură pe care nu o vor uita după ce pleacă din Cluj. «Am cravata mea, sunt pionier!» – cocktail oficial al Capitalei Europene a Tineretului 2015, este o băutură cu un nume care face referire la tinerii României, la istoria recentă pe care cei cu vârstele între 25-35 de ani nu o vor uita prea curând. Este o poveste pe care vrem să o spunem turiștilor care ne vor trece pragul în 2015. Pe de altă parte, nu dorim să se întelegă că suntem nostalgici ai comunismului, este doar o denumire care se potrivește profilului barului”, a precizat Andreea Handrea, PR-ul barului The Soviet.

Lansarea „Am cravata mea, sunt pionier– cocktail oficial al Capitalei Europene a Tineretului 2015”, are loc joi seara de la ora 20:00, unde vor participa și reprezentanți ai Share Cluj-Napoca.

abonare newsletter