Actualitate

Accident rutier! Un şofer a fugit de la locul accidentului

Un accident rutier a avut loc duminică, 14 decembrie, în jurul orei 23:00, pe strada Constantin Brâncuşi, la intersecţia cu strada Septimiu Albinii, din Cluj-Napoca, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Un tânăr, de 23 de ani, din judeţul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constantin Brâncuşi, către strada Fagului, în zona intersecţiei cu  strada Septimiu Albinii, s-a angajat într-o depăşirea neregulamentară.

Astfel,  a intrat în coliziune cu vehiculul condus regulamentar, în aceeaşi direcţie de mers,  de un bărbat, de 47 de ani, din Cluj-Napoca.


În urma impactului, conducătorul auto de 23 de ani a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducatorului auto de 47 de ani, care a fost transportat la unitatea medicală pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.


„Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul rutier. Totodată, se efectuează cercetări pentru depistarea conducătorului auto de 23 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, faptă prevăzută şi sancţionată de Codul penal”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

abonare newsletter