Actualitate

35 de metri cubi de lemne, confiscate de poliţişti. Doi şoferi, amendaţi cu 4.000 de lei

Doi transportatori de lemne au fost amendaţi cu 4000 de lei de poliţiştii clujeni, în urma unor controale în trafic iar marfa, peste 35 de metri cubi de lemne în valoare de aproximativ 11.000 lei, le-a fost confiscată.

Primul şofer, un bărbat de 47 de ani din comuna Horea, conducea un autovehicul care circula pe DN1R, înspre localitatea Poiana Horii, cu care transporta peste 15 metri cubi de material lemnos. El nu a nu a putut să prezinte documente de provenienţă şi transport pentru marfa deţinută motiv pentru care a fost amendat cu 2.000 lei, iar materialul lemnos, în valoare de circa 5.000 lei, a fost confiscat şi predat ocolului silvic.

Un alt autovehicul cu care se transportau lemne a fost oprit în trafic, pe DN1R, de poliţiştii din cadrul Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin. Conducătorul auto, un bărbat de 37 de ani din Râşca, transporta 20 de metri cubi de lemne fără a avea asupra sa documente de provenienţă. El a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de circa 6.000 lei, a fost confiscat şi predat ocolului silvic.


Poliţiştii clujeni continuă acţiunile pentru prevenirea, depistarea şi sancţionarea faptelor ilicite care aduc atingere fondului forestier.

abonare newsletter