Actualitate

Aeroportul din Cluj-Napoca a premiat pasagerul cu numărul 1 milion - FOTO

Trei călători care au sosit miercuri dimineața pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca au avut parte de o surpriză.

Printre călătorii cursei Munchen – Cluj-Napoca, operată de compania Lufthansa, s-a aflat și pasagerul cu numărul 1 milion al Aeroportului Internațional Avram Iancu, pe anul 2014. Este vorba despre un bărbat din Bistrița care în ultimele luni a călători frecvent, în interes de serviciu, în Germania.

Pasagerul cu numărul 1 milion a fost premiat cu un bilet dus-întors pe orice cursă a companiei Lufthansa în Europa, un voucher de cumpărături în valoare de 150 euro din partea Aeroportului din Munchen și un talon care îi oferă reducere de 10%, până la sfârșitul anului, la cumpărăturile făcute în aeroportul din Germania.


De asemenea, au fost premiați și călătorii cu numerele 999.999 și 1.000.0001. Au primit un rucsac personalizat și un troller.

David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Avram Iancu a declarat că anul acesta numărul de 1 milion a fost atins mai repede cu șase săptămâni decât în anul precedent ca urmare a creșterii traficului cu 10%.

abonare newsletter