Actualitate

Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina într-o râpă din cauza vitezei. Trei persoane au fost rănite

Un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane a avut loc joi seara, 23 octombrie, în jurul orei 22:40 în localitatea Băişoara. Un șofer de 25 de ani a pierdut controlul volanului din cauza vitezei și s-a răsturnat cu mașina într-o râpă.

„Un bărbat de 25 de ani din Băişoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ107M, prin comuna Băişoara, dinspre Cluj-Napoca, nu ar fi  adaptat viteza de deplasare la condiţiile de carosabilul umed. Astfel, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se într-o râpă de pe marginea drumului. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a trei pasageri, cu vârste cuprinse între 24 şi 32 de ani, din comunele Iara şi Băişoara” transmite IPJ Cluj.

De asemenea, în urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Potrivit polițiștilor clujeni, valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 6.000 de lei. Aceștia efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul rutier.

abonare newsletter