monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Viteză ameţitoare pe Autostrada Transilvania. Un clujean conducea cu peste 200 de km/h

La data de 22 octombrie, poliţişti ai Biroului de Poliţie Autostrada A3 -Transilvania din cadrul I.G.P.R. au depistat un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă.

sursa foto auto-business.ro

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 au depistat, pe tronsonul Gilău – Câmpia Turzii, un bărbat care conducea un autoturism cu o viteză de 201 de km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional, pentru depăşirea regimului legal de viteză, precum şi pentru lipsa documentelor personale şi ale autoturismului, cu amendă în valoare de 1350 lei, fiindu-i suspendat, totodată, dreptul de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile.

Acesta a fost înregistrat cu aparatul radar, la km. 12+400m, pe sensul de mers Gilau - Câmpia Turzii, conducând cu o viteză de 201 km/h.


Totodată, poliţiştii rutieri au constat faptul că bărbatul nu avea la el documente personale şi ale autoturismului pe care îl conducea.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1350 de lei, conform legislaţiei în vigoare.


Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.