Actualitate

Accident rutier: Trei tineri au lovit un stâlp şi s-au oprit cu mașina într-un gard

Un accident rutier soldat doar cu pagube materiale a avut loc marți noaptea în localitalea clujeană Cășeiu. Trei tineri, dintre care doi aflați sub influnța băuturilor alcoolice, au lovit cu mașina un stâlp de telefoane după care s-au oprit într-un gard.

Accidentul a avut loc pe șoseaua principală din localitate. Din cauza neatenției șoferul mașinii a părăsit brusc şoseaua, a intrat într-un stâlp care susţinea cablurile de telefonie şi s-a oprit în gardul unei case. Cei trei pasageri ai mașinii nu au fost răniți, ieșind singuri din autoturism.

Potrivit Dejeanul.ro, tinerii le-au declarat polițiștilor că accidentul s-ar fi produs din cauza unui câine care le-ar fi apărut brusc în fața mașinii fără ca șoferul să îl mai poată evita. Oamenii legii cred însă că principala cauză a accidentului a fost viteza excesivă, dovadă fiind urmele lungi de frânare de pe asfalt.


Din declaraţiile pasagerilor mașinii, la volan se afla unul dintre ei, în vârstă de 19 ani, care conducea maşina prietenului său aflat pe locul din dreapta, el fiind singurul care nu a consumat alcool.

abonare newsletter