Actualitate

Suedezii de la BARK revin la Salina Turda!

Începând cu ora 17, turiștii care vizitează Salina Turda se vor bucura astăzi de un concert inedit al trupei suedeze BARK.

Colaborarea româno-suedeză urmează linia acordului semnat între județul Cluj și Blekinge – Suedia în urmă cu 3 ani care a avut loc la deschiderea Consulatului Onorific al României de la Solvesborg.

Artizanii acestui document sunt: Ambasada României la Stockholm, cele doua Asociații parlamentare de prietenie romano-suedeze, respectiv suedezo-romană și Consiliile județene Cluj și Blekinge.


Susținătorii turneului trupei BARK sunt: Ambasada României de la Stockholm, Consulatul Onorific al României de la Solvesborg Suedia, Asociația Parlamentară de prietenie româno-suedeză, Asociația Parlamentară de prietenie suedezo- romană, Livia Dario-județul Alba, Salina Praid-județul Mures, Hotel Belvedere Olimp- județul Constanța.

Suedezii de la BARK au mai fost la Turda anul trecut, tot în luna august, prezenţa trupei suedeze n-a fost întâmplătoare, Salina Turda urmând să fie inclusă într-un proiect româno-suedez, de promovare a proprietăţilor curativ-medicale de care se bucură obiectivul turistic.

Etichete: concert salina turda
abonare newsletter