Actualitate

Sala Polivalentă, administrată de o societate comercială

Consilierii locali au votat, în ședința de joi, proiectul de hotărâre prin care se înființează o societate comercială care va administra Sala Polivalentă.

Proiectul de hotărâre pentru înființarea celei de a treia societăți comerciale a Primăriei Cluj-Napoca a fost votat cu unanimitate de voturi.

Primarul Emil Boc a explicat care este rațiunea înființării unei societăți comerciale pentru administrarea Sălii Polivalente. “Având în vedere că avem restricții în privința angajărilor, trebuie să procedăm ca în cazul Cluj Arena, adică să înființăm o societate comercială. Sunt convins că exact ca pe modelul Cluj Arena, care este unul de succes și Sala Polivalentă se va dezvolta pe viitor”, a declarat Boc.


Lucrările la Sala Polivalentă sunt acum pe ultima sută de metri. La sfârșitul lunii octombrie va avea loc inaugurarea oficială. Principalul punct de atracţie va fi videobox-ul care are patru ecrane de 16 metri pătraţi fiecare. Preţul acestuia este de câteva sute de mii de euro şi este de producţie germană.

Sala are o capacitate de 7.300 de locuri, iar la concerte va ajunge la 10.000 de locuri prin demontarea tribunei dinspre strada Uzinei.


Odată cu finalizarea lucrărilor la Sala Polivalentă va fi dată în folosinţă şi o parcare de 450 de locuri.

abonare newsletter