Actualitate

Boc: Nu am fost chemat la audieri în dosarul licenţelor IT

Emil Boc spune că nu a fost chemat la audieri, în calitate de fost prim-ministru, în dosarul de corupţie privind închirierea de licenţe IT pentru şcoli şi că nu crede să fi fost vorba despre "ceva ilegal", el precizând că şcolile au rămas fără licenţe pentru computere şi că miniştrii "au trebuit să ia decizii".

Întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă a fost chemat la DNA ca martor în dosarul licenţelor IT, Emil Boc a răspuns ca nu a fost chemat la audieri.

"Nu am fost chemat. Eu ce ştiu şi îmi amintesc că discuţia din Guvern era legată de faptul că şcolile rămăseseră fără licenţe pe computerele pe care le aveau şi miniştrii de resort au trebuit să ia măsuri şi decizii pentru ca şcolile să poată lucra în continuare cu acele calculatoare. De acest lucru îmi amintesc în Guvern şi nu cred să fi fost ceva ilegal”, a răspuns Boc.


Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, în 10 iulie, că procurorii Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie fac cercetări în cauza penală constituită ca urmare a sesizării Corpului de Control al premierului din 21 mai 2013.

abonare newsletter