Actualitate

„Amor Amores” revine pe scena Operei clujene

Duminică are loc a doua reprezentaţie a spectacolului-eveniment de dans contemporan „Amor Amores”.

Duminică, 15 iunie, de la ora 18.30, pe scena Operei naţionale Române din Cluj-Napoca va avea loc cel mai proaspăt şi inovativ spectacol de dans contemporan realizat la Cluj-Napoca, în regia maestrului Gigi Căciuleanu, balerin, profesor de dans şi  director artistic al Baletului Naţional din Chile.
Spectacolul-eveniment a fost prezentat în premieră absolută pe scena Operei Naţionale clujene pe data de 6 iunie, inaugurând prima ediţie a Festivalului Internaţional de Dans STEPS. Spectacolul a adus în faţa clujenilor un nou tip de manifestare artistică, de talie internaţională, extrem de rar întâlnită la Cluj, însă primită cu un mare interes de public.
Cea de-a doua reprezentanţie a spectacolului „Amor Amores”, de duminică, va readuce pe scenă Corpul de balet al Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca.

„Dansul contemporan al Amorului a insuflat un nou tonus scenei locale clujene printr-un spectacol al metaforelor, sentimentelor, energiei interioare şi exterioare, întruchipate prin tehnici coregrafice inovative. Accentele avangardiste şi profunzimea neconvenţională caracterizează acest eveniment, fiind  susţinute de o coloană sonoră complementară, formată din muzica lui Albèniz, de Falla, Granados, Lara, Lalo, Rodrigo, Sarasate”, spun organizatorii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter