Actualitate

Şoferul care a produs ieri accidentul din Floreşti, BEAT CRIŢĂ. El a fost REŢINUT

Inconştient! Aşa poate fi denumit bărbatul care ieri după-amiază a produs un accident rutier în Floreşti în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din autocamion şi semiremorcă . Poliţiştii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,98 mg/ litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost emis mandat de reţinere pentru 24 de ore.

Ieri după-masă, în jurul orei 18.00, un accident rutier a avut loc pe raza comunei Floreşti care s-a soldat cu rănirea uşoară a două persoane. 

Conform poliţiştilor, un bărbat de 31 ani din localitatea Sălciua, judeţul Alba, în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din autocamion şi semiremorcă pe DN1E60, pe raza comunei Floresti, în localitate, din directia Cluj-Napoca spre Huedin, nu ar fi păstrat o distanţă de siguranţă faţă de vehiculul care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar în aceeaşi direcţie de o femeie de 51 ani din comuna Gilău, judeţul Cluj.


"După impact autoturismul a fost proiectat în faţă, realizându-se coliziunea faţă spate a altor trei autovehicule care circulau în coloană în aceeaşi direcţie de mers, astfel: autoturismul condus regulamentar de o femeie de 52 ani din comuna Lugasu de Jos, judeţul Bihor, ansablul de vehicule format din autoturism şi remorcă condus regulamentar de un bărbat de 43 ani din municipiul Botoşani, judeţul Botoşani şi un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 24 ani din comuna Floreşti, judeţul Cluj", transmit poliţiştii clujeni.

În urma testării cu aparatul etilotest,poliţiştii au stabilit că bărbatul vinovat de producerea accidentului rutier avea o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Pe numele şoferului a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului pe drumurile publice şi vătămare corporală din culpă.

Bărbatul de 31 ani a fost reţinut pentru 24 ore. 


 

Etichete: beat
abonare newsletter