Actualitate

4 bețivi au bătut un om, au distrus un bancomat și mai multe mașini

Patru clujeni, aflați în stare de ebrietate, au agresat fizic un bărbat, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, acesta fiind transportat la spital. Ba mai mult, bețivi au distrus și un bancomat si mai multe mașini.

Evenimentul a avut loc în dimineața zilei de luni, 12 mai 2014, în jurul orei 04:00 când patru bărbați din Cluj-Napoca, cu vârste cuprinse între 24 şi 31 de ani, au fost surprinși de polițiștii clujeni, în urma gălăgiei pe care o făceau pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, în timp ce agresau fizic un bărbat.

”Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, aceştia au intrat în conflict cu un bărbat de 41 de ani pe care l-ar fi agresat, acesta fiind transportat la U.P.U.1 Cluj-Napoca, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că cei patru bărbaţi ar fi distrus şi elemente ale unui bancomat aflat în zonă şi ar fi provocat distrugeri la mai multe autoturisme parcate pe strada Cotită din Cluj-Napoca”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.


Bărbaţi sunt acum cercetaţi de polițiștii clujeni pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,lovire sau alte violenţe”, „distrugere”, „tulburarea liniştii şi ordinii publice”.

abonare newsletter