Actualitate

Certificatul de urbanism pentru Autostrada Transilvania a fost semnat. Vor fi reluate lucrările?

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a solicitat Consiliului Judeţean Cluj, certificatul de urbanism pentru un sector al Autostrăzii Transilvania.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a semnat certificatul de urbanism pentru autostrada Transilvania, sectorul 3A Gilău-Mihăieşti. CNADNR a mai solicitat certificat de urbanism şi pentru sectorul Ogra – Câmpia Turzii.

„M-aş bucura dacă CNADNR ar reuşi să obţină cât mai repede avizele necesare şi să depună la Consiliul Judeţean Cluj cererea de autorizare a lucrărilor. În acelaşi timp, sper ca nu peste mult timp certificatele de urbanism pe care le-am semnat pentru cele două secţiunii ale Autostrăzii Transilvania, Ogra-Cîmpia Turzii şi Gilău-Mihăieşti să fie urmate de continuarea propriu-zisă a lucrărilor de construcţie la acest element de infrastructura rutieră imperios necesar atât pentru a facilita drumul locuitorilor din zonă şi al turiştilor spre sudul ţării şi, respectiv, spre graniţa de vest, cât şi pentru dezvoltarea economică a întregii Transilvanii”, a declarat Horea Uioreanu.


Atașat puteți consulta documetele privind semnarea certificatului de urbanism pentru Autostrada Transilvania.

abonare newsletter