Actualitate

Avertizare meteo: PLOI ABUNDENTE în toată țara. Cum va fi vremea la CLUJ?

Potrivit unei avertizări emise miercuri de Administraţia Naţională de Meteorologie, care este valabilă până joi, 17 aprilie, ora 20.00, va ploua în cea mai mare parte a ţării.

Va continua să plouă şi se vor înregistra cantităţi de apă de 15-20 de litri pe metru pătrat, în aceste zone acumulându-se până la ora 08.00 cantităţi de apă de 50 de litri pe metru pătrat.

În Oltenia şi în sudul Banatului, cantităţile de apă vor depăşi local 25-30 de litri pe metru pătrat şi izolat 50 litri pe metru pătrat, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50- 60 kilometri pe oră.


În zona de munte va ninge, iar în Munţii Banatului şi vestul Carpaţilor Meridionali stratul de zăpadă nou depus va fi consistent şi vor fi rafale de vânt de peste 70 kilometri pe oră.

Vremea la Cluj-Napoca

La Cluj-Napoca, joi, vremea va fi frumoasă cu temperaturi de până la 18 grade Celsius pe timpul zile şi până la 7 grade Celsius pe timpul nopţii. În prima parte a zilei va fi soare iar după-amiază cerul se va menţine predominant noros şi există 30% şanse de ploaie.


Vineri se anunţă ploi iar temperaturiile se vor situa între 9 grade Celsius pe timpul nopţii şi 20 grade Celsius pe timpul zilei.

În weekend vremea se răceşte din nou iar temeraturile nu vor depăşi 17 grade Celsius. Sâmbătă va ploua iar temperaturiile vor ajunge la maxime de 7 grade Celsius pe timpul nopţii şi 14 grade Celsius pe timpul zilei.


Duminică, în prima zi de Paşte, vremea va fi însorită însă temperaturile vor fi scăzute pentru această perioadă a anului situându-se între 6 grade Celsius pe timpul nopţii şi 17 grade Celsius pe timpul zilei.

Luni, în a doua zi de Paşte, vremea se va menţine frumoasă şi temperaturile vor creşte cu câteva grade ajungând la maxime de 10 grade Celsius pe timpul nopţii şi 20 grade Celsius pe timpul zilei.

abonare newsletter