Actualitate

Maşina dispărută dintr-o spălătorie, furată de nevasta disperată

La data de 12 aprilie, ora 19:35, un bărbat a sesizat prin apel unic de urgenţă 112 faptul că i-ar fi fost sustras autoturismul dintr-o spălătorie auto, situată în parcarea unui complex comercial din Cluj-Napoca.

Bărbatul a predat autoturismul proprietate personală şi cheia acestuia angajaţilor unei spălătorii situată în parcarea Iulius Mall din Cluj-Napoca, iar în jurul orei 19:30, cand s-a întors, a constatat că vehiculul i-a fost sustras. 

“La faţa locului s-a prezentat o echipă complexă, formată din poliţişti judiciari şi criminalişti, care, în urma primelor verificări, au constatat că o persoană de sex feminin s-a prezentat la angajaţilor spalatoriei ca fiind soţia părţii vătămate. Totodată, aceasta a susţinut că soţul ei a mandatat-o să ridice autoturismul şi să-l ducă la domiciliu. Lucrătorii spălătoriei au incuviinţat plecarea femeii cu autoturismul părţii vătămate, cheiele acestuia aflându-se în contact”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


În vederea identificării femeii, au fost instituite filtre rutiere la ieşirile din municipiul Cluj-Napoca şi pe raza judeţului Cluj, astfel încât femeia a fost identificată în localitatea Floreşti. Acesta, la volanul autoturismului sustras, se întorcea în Cluj-Napoca dinspre municipiul Turda.

Faţă de femeia de 32 de ani din Cluj-Napoca, se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, aceasta fiind cercetată în stare de libertate.

abonare newsletter