Actualitate

Wizz Air introduce o rută nouă pe aeroportul “Avram Iancu” din Cluj-Napoca

Operatorul low-cost Wizz Air a anunţat că, începând din iulie, va introduce o nouă cursă de pe Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” din Cluj-Napoca spre Basel Mulhouse Freiburg.

Wizz Air introduce o rută nouă pe aeroportul “Avram Iancu” din Cluj-Napoca Wizz Air introduce o rută nouă pe aeroportul “Avram Iancu” din Cluj-Napoca

Iniţial, ruta Cluj-Napoca - Basel Mulhouse Freiburg va opera de două ori pe săptămână iar biletele vor avea preţuri de la 129 lei.

De asemenea, tot din aceeaşi dată, operatorul low-cost va introduce şi patru noi curse din Bucureşti, către Doncaster Sheffield (Marea Britanie), Malaga (Spania), Malmo (Suedia) şi Malta, informează Digi24.ro.


Wizz Air a achiziţionat încă o aeronavă Airbus A 320, a opta, cu care va opera pe baza din Bucureşti din 13 iulie. Cu ajutorul acestei noi aeronave, Wizz Air va opera din Bucureşti 158 de zboruri săptămânale către 34 de destinaţii, reprezentând o creştere de 20% comparativ cu anul precedent.

Toate cele patru rute vor fi operate iniţial cu două zboruri pe săptămână, iar biletele vor avea preţuri de la 129 lei. În vârful sezonului de vară rutele către Malta şi Malmo vor avea o frecvenţă de trei zboruri săptămânal. În plus, şi alte rute, mai vechi, vor beneficia de o frecvenţă sporită a zborurilor, datorită achiziţiei noilor aeronave.


Operatorul maghiar zboară de pe cinci aeroporturi din România, urmând ca din această vară să zboare şi de pe aeroporutul din Craiova, către şase rute.

abonare newsletter