Actualitate

Bărbat DECEDAT într-o fostă bază sportivă de pe strada Cantonului

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a decedat, vineri seara, într-o fostă bază sportivă de pe strada Cantonului din municipiul Cluj-Napoca. În ciuda eforturilor depuse de medici, acesta nu a mai putut fi salvat.

sursa foto: adevarul.ro sursa foto: adevarul.ro

O persoană inconştientă este resuscitată vineri seara de către un echipaj SMURD şi pompieri pe strada Cantonului. Potrivit reprezentanţilor ISU Cluj, la faţa locului au intervenit un SMURD şi un echipaj de descarcerare.

“Am fost solicitaţi de către un aparţinător să intervenim pentru o persoană căzută într-o casă părăsită de pe strada Cantonului. La faţa locului am trimis un echipaj SMURD pentru a efectua manevrele de resuscitare. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 45-50 de ani. Am trimis şi un echipaj de descarcerare pentru a asigura zona, de cabluri neizolate, obiecte contondente. Am vorbit cu colegii aflaţi la faţa locului şi de mai bine de 20 de minute se efectuează manevrele de resuscitare”, au precizat reprezentanţii ISU Cluj.


Reprezentanţii IPJ Cluj spun că bărbatul, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat.

“Am fost sesizaţi la ora 19.25 despre faptul că un bărbat rămas neidentificat până la această oră a fost găsit decedat într-o fostă bază sportivă de pe strada Cantonului. El a fost găsit de doi tineri care se aflau în zonă. Corpul bărbatului nu prezenta urme de violenţă. În continuare, se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului”, au precizat aceştia.


În 28 februarie, ora 19:25, Secţia 7 Poliţie Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că, într-o anexă dezafectată de pe strada Calea Dezmirului, din Cluj-Napoca, judeţul Cluj, se află decedat un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 ani.

La faţa locului s-a deplasat  o echipă operativă complexă, însoţită de medic legist din cadrul IML Cluj. 


În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul decedat era în vârstă de 49 ani, domiciliat în Cluj-Napoca. La examinarea exterioară a corpului bărbatului, în prezenţa medicului legist, nu au fost observate urme de violenţă vizibile.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la sediul I.M.L. Cluj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.


Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului.

abonare newsletter