Actualitate

Cătălin Botezatu, suspect de tumoare pe creier

Designerul român de modă, Cătălin Botezatu este suspect că ar suferi de o tumoare pe creier. El s-a internat miercuri, într-o clinică din Turcia, unde urmează să îşi facă o serie de analize.

Potrivit Agenţiadepresămondenă.ro, Cătălin Botezatu s-a internat în clinica turcească Liv, - renumită pentru operaţiile pe creier – şi urmează să facă o serie de analize amănunţite care să ateste dacă există sau nu complicaţii la inimă şi o posibilă tumoră pe creier. Această decizie a fost luată de designerul român, după ce, în ultima perioadă s-a simţit tot mai rău.

Aseară, designerul  a postat pe pagina sa de Facebook – Botezatucb Cătălin – un mesaj în care vorbeşte despre starea lui de spirit din ultima perioadă, despre faptul că este singur, nefericit şi trist pentru că, este singur “în cele mai grele momente ale vieţii”.


„Mă gândesc de o oră dacă să postez sau nu acest mesaj… Poate e un mod prin care încerc (oare a câta oară) să demonstrez că sunt la fel ca ceilalţi… Poate doar jobul mă face diferit uneori în ochii voştri, în rest sunt la fel de simplu (sau cel puţin asta încerc să arăt), la fel de preocupat de probleme cotidiene, la fel de singur şi nefericit… Cine crede că dacă alerg de la un capăt la altul al lumii, asta înseamnă fericire,împlinire sau distracţie , se înşeală!!! În cele mai grele momente (ACUM) ale vieţii mele am fost SINGUR ,deşi tot timpul sunt înconjurat de oameni care vor sau au nevoie de CEVA. Am devenit acel ceva la care oamenii apelează când au nevoie de orice! Mă las cu voia mea, folosit, prostit prefacandu- mă că nu văd!!! Trăiesc încercând să cred că toţi oamenii sunt frumoşi, sensibili, loiali ADEVĂRAŢI . De fapt totul e o minciună, o prefăcătorie ieftină, o iluzie în care unii vor să creadă că trăiesc confortabil! Sunt dezorientat, dezamăgit şi poate puţin supărat pe mine că nu reuşesc să mă desprind, să renunţ la tot şi toate; aş vrea să fiu egoist, să nu mai pot iubi, să fiu rece, distant, insensibil - să nu mă afecteze nimic şi nimeni!!!Sunt atât de trist şi totuşi ştiu că nimeni nu mă crede… şi asta pt că nu reuşesc să treacă dincolo de falsul sticlei tv, de aparenţe, de măşti pe care eşti nevoit să le porţi pt că ” aşa trebuie”!!! La ora asta sunt într-un aeroport din care prima oară în viaţa mea, aş vrea să plec către o destinaţie one way… Şi asta doar pt că realizez că în viaţă eşti permanent pe cont propriu- singur!!! Am simţit nevoia să spun toate aceste lucruri din dorinţa disperată de a vă arăta că sunt om simplu idem cu majoritatea!!! NU SUNT ALTFEL!!!!”, scrie în postarea lui Cătălin Botezatu de pe Facebook.

abonare newsletter