Actualitate

Vezi când va fi lansat filmul "Fast and Furious 7"

Data de lansare a filmului de acţiune "Fast and Furious 7", ale cărui filmări au fost oprite după moartea subită a actorului Paul Walker, decedat într-un accident de automobil pe 30 noiembrie, a fost anunțată duminică de Vin Diesel, unul dintre starurile acestei francize.

Vin Diesel a publicat pe contul său de Facebook următorul mesaj: "«Fast and Furious 7» va fi lansat pe 10 aprilie 2015! El şi-ar dori ca voi să aflaţi primii" - o referire la actorul Paul Walker, decedat pe 30 noiembrie în Santa Clarita din California.

Filmul, al şaptelea din această franciză cu maşini de curse, trebuia iniţial să fie lansat pe 11 iulie 2014, potrivit Universal Pictures.


La câteva zile după accidentul, în care şi-a pierdut viaţa şi şoferul în care se afla Paul Walker, studiourile Universal au suspendat filmările pentru noul film al francizei.

Filmele din seria "Fast & Furious", cu Paul Walker şi Vin Disel în rolurile principale, care au obţinut împreună încasări de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial, este una dintre cele două francize de succes, alături de "Despicable Me", care au ajutat studiourile Universal să aibă un bilanţ contabil pozitiv, scrie Mediafax.


 

 

abonare newsletter