Actualitate

Foştii preşedinţi ai CJ Cluj, făcuți cetățeni de onoare

Astăzi, la sediul Consiliului Judeţean Cluj, a avut loc ceremonia de înmânare a titlului de Cetăţean de Onoare al Judeţului Cluj - „Clujean de onoare” domnilor Victor-Romulus Constantinescu, Ioan Rus, Graţian-Ioan Şerban, Marius Nicoară şi Tişe Alin, preşedinţi ai Consiliului Judeţean Cluj în perioada 1992-2012.

La eveniment au participat invitaţi ai foştilor şefi ai judeţului, dar şi colaboratori ai acestora, membrii aparatului de specialitate ai forului judeţean dar şi directori ai instituţiilor subordonate, care au avut prilejul să conlucreze în vederea implementării politicilor economico-sociale derulate de Consiliul Judeţean pe parcursul celor 20 de ani de existenţă.

Reamintim faptul că titlul de Cetăţean de Onoare al judeţului Cluj - “Clujean de onoare”, acordat celor cinci foşti preşedinţi ai instituţiei în perioada 1992-2012, a fost instituit prin Hotărârile de Consiliu Judeţean nr. 125 din 20.04.2011 şi 355 din 27.11.2013. Deliberativul clujean a apreciat în special activitatea derulată de aceştia în promovarea şi apărarea intereselor judeţului Cluj şi ale locuitorilor pe care i-au reprezentat, într-o perioadă caracterizată de reaşezare a întregului sistem economico-social după noi reguli specifice economiei de piaţă dar şi de modificări fundamentale ale sistemului administrativ românesc, ale locului şi rolului tuturor instituţiilor şi autorităţilor publice în cadrul administraţiei publice.


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter