Actualitate

Vadim Tudor, audiat la Parchetul ICCJ într-un dosar în care este acuzat de fals şi abuz în serviciu

Corneliu Vadim Tudor s-a prezentat, miercuri, la Parchetul instanţei supreme pentru a fi audiat, el declarând că le va spune anchetatorilor că denunţătoarea sa, Angela Bălan, nu putea ajunge europarlamentar întrucât nu figura pe listele pentru această funcţie.

Corneliu Vadim Tudor a declarat miercuri, la ieşirea din parchetul instanţei supreme, că a fost întrebat de anchetatori în legătură cu modul în care s-a dispus excluderea Angelei Bălan din Partidul România Mare şi că a motivat demersul prin "traseismul politic" al acesteia, informează Mediafax.

Vadim Tudor a dat o declaraţie în dosarul în care este acuzat de fals intelectual, uz de fals şi abuz în serviciu.


El a arătat, la ieşirea din sediul parchetului, că "cineva pe care îl dai afară pe uşă intră pe fereastră şi viceversa şi vrea să facă dragoste cu forţa".

"Această Angela Bălan a fost dată afară pentru traseism politic. Când o căutai, ea era pe la două-trei partide. Ea a fost şi în PNG şi râdeam cu colaboratorii mei despre faptul că o persoană de 60 de ani este în Partidul Noua Generaţie. Am fost întrebat şi am răspuns foarte clar că a fost exclusă când s-a constatat că ea nu a părăsit niciodată UNPR-ul lui Gabriel Oprea şi a fost vicepreşedinte al acelei formaţiuni şi preşedinta organizaţiei de femei", a arătat Vadim Tudor.


Fondatorul PRM a mai spus că "este dreptul suveran al fiecărui partid politic de a comunica Autorităţii Electorale Permanete cine îndeplineşte condiţiile să ocupe o funcţie sau alta, iar persoana aceasta (Angela Bălan - n.r.) nu mai îndeplinea condiţiile".

abonare newsletter