monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Circulaţie îngreunată pe drumurile naţionale din cinci judeţe, din cauza zăpezii

Circulaţia este îngreunată, marţi dimineaţă, pe drumuri naţionale din cinci judeţe, unde s-a depus un strat de zăpadă între unu şi trei centimetri, însă nu sunt porţiuni de drum închise sau blocate.

Circulaţie îngreunată pe drumuri naţionale din cinci judeţe, din cauza zăpezii

Centrul Infotrafic a anunţat marţi dimineaţă că nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţie întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere.

Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri au acţionat în total cu 156 de utilaje şi au răspândit 734 de tone de material antiderapant, în judeţele: Argeş, Prahova, Dolj, Vâlcea, Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi, Hunedoara, Cluj, Bistriţa, Bihor, Maramureş, Alba, Sălaj, Braşov, Mureş, Harghita, Covasna, Sibiu, Iaşi, Neamţ şi Suceava, a precizat CNADNR.


Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) şi pe autostrada A3 Transilvania s-a intervenit preventiv cu trei utilaje şi au fost răspândite zece 10 tone de sare, potrivit sursei citate.

De asemenea, în judeţul Vâlcea, pe DN 7A Voineasa - Obârşia Lotrului, între kilometri 50-91, s-a depus un strat de zăpadă de aproximativ doi centimetri.


În judeţul Caraş-Severin, pe DN 57B Oraviţa - Anina, între kilometri 11-16 este un strat de zăpadă de aproximativ un centimetru.

Uu strat de zăpadă de aproape un centimetru s-a depus şi pe porţiuni de drum din judeţele: Bihor - pe DN 1H la Sinteu şi pe DN 75 la Măgura; Alba - pe DN 67C la Sugag; Harghita - pe DN 13B Bucin - Borzon.


În judeţul Sibiu, pe DN 7C Bâlea Cascadă este zăpadă frământată de unu-trei centimetri, potrivit CNADNR.