Actualitate

FOTO - Prima ediție a FISC s-a bucurat de un real succes la Cluj-Napoca

Clujenii au umplut sala de specatcole a Casei de Cultură a Studenților și la Gala de Încheiere a Festivalului Internaţional de Stand Up Comedy (FISC).

Prima ediție a Festivalului Internaţional de Stand Up Comedy (FISC)  s-a bucurat de un real succes la Cluj-Napoca, sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenților fiind plină în toate cele 7 zile, cât a durat evenimentul.

La fel ca și la Gala de Deschidere și la Gala de Închidere FISC 2013, care a avut loc duminică seara, clujenii au umplut până la refuz sala de specatacole a Casei de Cultură a Studenților, pentru a lua parte la ulimele spectacole de stand up comedy desfășurate în cadrul primei ediții a festivalului de improvizații.


Invitații speciali ai serii au fost viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Șurubaru, care a înmânat premiul publicului comediantului clujean Paul Stitea și președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Horia Uioreanu, care a înmânat marele premiu câștigătorului ediției din acest an a Competiţiei de Open Mic, Mane Voicu din Otopeni.

În seara de încheiere a evenimentului, clujenii s-au bucurat de ultimele momente de stand up comedy susținute de doi dintre cei mai buni comedianţi din ţară, Cătălin Bordea şi Dan Badea, dar şi de către câştigătorii Competiţiei de Open Mic, Mane Voicu şi Paul Stitea.

abonare newsletter