Actualitate

FOTO: Scări de beton către Dumnezeu în locul pădurii. Se întâmplă în județul Cluj

Au tăiat zeci de copaci să toarne beton pentru a ajunge la cimitir. Se întâmplă la Mănăstirea Tăuți din județul Cluj, unde zeci de arbori au fost puși la pământ pentru a face loc impresionantelor scări. Maica Stareță de la Mănăstirea Tăuți a declarat că pădurea aparține mănăstirii și că a avut autorizație de la Ocolul Silvic Cluj pentru fiecare copac tăiat.

Mănăstirea Floreşti-Tăuţi din Arhiepiscopia Vadului Feleacului şi Clujului este o zonă liniștită, înconjurată de pădure. Câțiva muncitori tocmai au terminat de turnat betonul la niște scări impresionante care duc spre cimitirul din vârful dealului.

Sute de crengi tăiate zac pe scări, iar de-o parte și de alta a scărilor se pot zări cioturile copacilor.


„Pădurea din spatele mănăstirii ne aparține, avem acte care dovedesc acest lucru, am cerut acordul de la Ocolul Silvic Cluj pentru fiecare copac tăiat. Au venit, au constatat și am primit persiunea pentru tăiere. Eu sunt o mare iubitoare de natură și nu aș permite să fac nimic ilegal. Dacă într-adevăr există reclamații pentru tăiere ilegale de copaci îi invit pe oameni să vină să discute cu mine”, a declarat Stareța Teodora Câmpan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter