Actualitate

A găsit în parc un portofel pierdut acum 30 de ani. Ce se afla în interiorul lui

Ian Stankiewicz se plimba prin parcul Eisenhower din Milford, statul Connecticut, SUA, când a făcut o descoperire neobişnuită.

A găsit în parc un portofel pierdut acum 30 de ani. Ce se afla în interiorul lui A găsit în parc un portofel pierdut acum 30 de ani. Ce se afla în interiorul lui

“Eram cu un prieten şi păşeam pe nişte frunze uscate, iar la un moment dat am dat cu piciorul în ceva ce arată ca un deşeu”, a declarat Ian Stankiewicz pentru pentru Yahoo News.

“Era învelit într-o crustă de noroi, dar ne-am dat seama că era un portofel de femeie”, a mai spus el.


În interior, tânărul a găsit un permis de conducere, un card de asigurat social, cărţi de credit şi un card de membru la un club McDonald’s. Mai erau, de asemenea, câteva fotografii serios distruse de elementele mediului înconjurător.

“Portofelul a aparţinut unei femei care se numea Doris H. Coulombe”, a spus Stankiewicz. A căutat-o, dar a aflat că femeia a murit în 2012, la vârsta de 95 de ani. “Locuia cam la 15 minute distanţă de locul în care am găsit portofelul”, a mai spus tânărul.


El a încercat să găsească un membru al familiei femeii. A făcut câteva anunţuri pe Facebook, însă nu a primit niciun răspuns până acum.

Ian Stankiewicz a spus că i-ar plăcea să afle dacă vreun membru al familiei îşi aminteşte de ziua în care Doris a pierdut portofelul. “Apreciez că l-a pierdut acum 25-30 de ani, pentru că toate cărţile de credit erau expirate în 1987", a mai spus tânărul.

abonare newsletter