Actualitate

Află ce actriţe vor limitarea drepturilor paparazzilor

Două actriţe americane au depus mărturie, marţi, în faţa comisiei legislative a statului California, pentru a susţine un text de lege care limitează drepturile paparazzilor de a-i fotografia pe copiii vedetelor din showbiz, a raportat presa locală.

Două actriţe americane vor limitarea drepturilor paparazzilor Două actriţe americane vor limitarea drepturilor paparazzilor

Proiectul de lege, propus de un senator democrat, include în definiţia termenului de "hărţuire" şi fotografierea şi înregistrarea video a minorilor, realizate fără acordul părinţilor acestora - un text care îi vizează în mod direct pe paparazzi.

"Nu suntem nişte vedete plângăcioase. Suntem mame care încearcă să îşi protejeze copiii", a declarat Halle Berry, citată de postul de televiziune local KTLA, preluat de Mediafax.ro.


"Vă cer să acordaţi atenţie acestui subiect în calitate de părinţi", a spus, la rândul ei, actriţa Jennifer Garner, soţia actorului Ben Affleck, în faţa membrilor acelei comisii. "Aţi proceda altfel pentru copiii voştri?", a adăugat ea.

Presa americană şi paparazzi au criticat vehement acest proiect de lege, pe care îl acuză că limitează dreptul la informare.

Etichete: proiect de lege
abonare newsletter