Actualitate

Un mecanic de locomotivă din Cluj, prins în flagrant în timp ce fura motorină

Un mecanic de locomotivă de la Depoul Dej Triaj a fost prins în flagrant în timp ce oferea mită unor poliţişti de la Poliţia Transporturi Cluj. Poliţiştii l-au prins pe mecanicul de locomotivă Mihai Pop, de la Depoul de Locomoptive Dej Triaj în flagrant în timp ce fura motorină din locomotiva unui tren de marfă.

sursa foto: contrasens.com sursa foto: contrasens.com

Surse judiciare susţin că Mihai Pop a fost prins, în noaptea de miercuri spre joi, la scurt timp după ce a reuşit să fure 50 de litri de motorină din rezervorul unei locomotive aparţinând companiei CFR Marfă.

Pentru a scăpa de dosarul penal, mecanicul le-a propus poliţiştilor un mic târg: să le plătească suma de 600 de euro iar ei să se facă că nu au văzut nimic. Înţelegerea a fost că banii urmau să fie predaţi de mecanic, în noaptea de joi spre vineri.


"Între timp, poliţiştii s-au denunţat că li s-a oferit mită iar ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie Cluj au organizat un flagrant. Mecanicul a fost prins în flangrant în timp ce oferea suma de bani", a declarat comisarul şef Emil Ursuţ, şeful Poliţiei Transporturi Cluj, citat de evz.ro.

Mecanicul de locomotivă Mihai Pop este cercetat în stare de libertate pentru infracţiunile de dare de mită şi furt calificat.

abonare newsletter