Actualitate

Un celebru cuplu de actori divorţează după 13 ani de căsnicie

Actorii Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas au decis să divorţeze, informează sâmbătă Europa Press şi El Mundo, care scriu că, după câteva săptămâni de zvonuri pe această temă, revista Star şi Gtres au confirmat informaţia despre dezmembrarea unuia dintre cuplurile cele mai solide de la Hollywood.

După 13 ani de căsătorie, cuplul pare să fi decis să-şi spună adio. În toţi aceşti ani de căsătorie, cuplul a depăşit mai multe încercări, conform  Europa Press şi El Mundo, citate de Agerpres.ro.

Prima s-a produs în august 2010, când Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât. Tratamentul dur la care a fost supus, care a presupus chimioterapie şi radioterapie, a reprezentat una dintre perioadele cele mai dure din viaţa actorului. Caherine Zeta-Jones s-a aflat permanent alături de soţul ei, sprijinindu-l în această luptă.

A doua încercare a avut legătură cu actriţa galeză. Catherine Zeta-Jones a fost internată la 30 aprilie într-un centru specializat pentru tratarea sindromului bipolar, boală de care suferă actriţa şi care se manifestă prin schimbări bruşte de dispoziţie şi comportament haotic. La fel cum făcuse soţia lui pentru el, şi Michael Douglas a fost alături de soţie, declarându-se în permanenţă mândru de ea.

Etichete: divort
abonare newsletter