Actualitate

Turdeanul care a cerut să fie eutanasiat a intrat în greva foamei

Un bărbat de 58 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj, care ceruse autorităţilor să fie eutanasiat, a intrat, miercuri, de ziua lui, în greva foamei, pentru că nu şi-a găsit un loc de muncă. Bărbatului i s-a terminat ajutorul de şomaj şi nu mai are din ce trăi.

Petitia turdeanului care a cerut sa fie eutanasiat Petitia turdeanului care a cerut sa fie eutanasiat

"Am început greva foamei de ziua mea, miercuri dimineaţă, la domiciliul meu, pentru că nu mi-am găsit un loc de muncă. Am trimis scrisori la Guvern, la Preşedinţie, la Parlament, prin care am implorat să fiu eutanasiat, la care nu am primit niciun răspuns. Îmi urmez planul pentru că vreau să arăt că sunt un om parolist", a spus Florea citat de Mediafax.

Acesta a subliniat că a fost contactat, marţi, de directorul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj, Daniel Don, şi de primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie, care i-au promis că în două zile problema sa va fi rezolvată şi va primi un loc de muncă. "Eu nu vreau să mor, eu vreau să lucrez. Dacă voi fi invitat la un interviu pentru angajare, mă voi duce, dacă nu se rezolvă nimic mă întorc şi continui", a mai spus Mircea Florea.


Bărbatul a anunţat şi Spitalul Municipal Turda despre declanşarea grevei foamei, dar spune că nu se simte rău. "Să vedem cum voi fi după câteva zile", a menţionat acesta.

abonare newsletter