Actualitate

Un poliţist din Câmpia Turzii a bătut cu bestialitate trei tineri

Agentul de poliţie Nicolae Vălean din comuna Luna este acuzat că a bătut trei tineri în faţa unui club din localitatea Câmpia Turzii. Scandalul a pornit de la fosta prietenă a fiului său.

Un poliţist din Câmpia Turzii a bătut cu bestialitate trei tineri Un poliţist din Câmpia Turzii a bătut cu bestialitate trei tineri

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Potrivit campia-express.ro, poliţistul a fost deranjat de faptul că fosta prietenă a fiului său, de care s-a desparţit în urmă cu 2-3 luni, era ţinută în braţe de către verişorul ei. Agentul Vălean împreună cu fiul său s-au apucat să-i care pumni tânărului. După ce l-au lăsat aproape în comă, nici fata (minoră) nu a scapăt. Agentul i-a aplicat și acesteia o mică corecție.

Potrivit sursei citate, poliţistul Nicolae Vălean ar mai fi bătut un al treilea tânăr care a avut curaj să sară în ajutorul victimelor. În urma incidentului, adolescentul a fost transportat la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială din Cluj-Napoca, iar diagnosticul doctorilor este următorul: ruptură de mandibulă, fisură de craniu, pometul drept zdrobit, globul ocular osos spart sus, jos şi în lateral.


 

 

abonare newsletter