Actualitate

Mazăre o face “haimana” pe Mihaela Rădulescu. Vedeta TV: El este "un bărbat fără caracter"

Primarul oraşului Constanţa, Radu Mazăre, a făcut-o pe vedeta de televiziune, Mihaela Rădulescu, “haimana” într-o emisiune TV pentru că, în timpul căsniciei, şi-ar fi înşelat fostul soţ, Elan Schwarzenberg, cu care edilul Constanţei este bun prieten. În replică fosta prezentatoare tv a afirmat că Mazăre este un bărbat "fără caracter şi fără o minimă educaţie".

"O femeie respectată, care este tratată ca o prinţesă şi care face ce a făcut Mihaela nu mai merită respect. O femeie măritată pe care o prinde bărbatul cu altul în pat.... N-am ce să zic. Ce poţi să-i mai zici? Elan e prietenul meu, eram şi cu ea până să facă toată treaba asta. Ea merge la maciuci. Ea este o haimana", a declarat Radu Mazăre, în cadrul unei emisiune de la RTV.

Mihaela Rădulescu a reacţionat după afirmaţiile grave pe care i le-a adus primarul Constanţei, Radu Mazăre. În răspunsul ei, fosta prezentatoare tv a afirmat că acesta este un bărbat "fără caracter şi fără o minimă educaţie".


"În faţa bărbaţilor fără caracter şi fără o minimă educaţie e bine să nu ai reacţii, ca femeie jignită. Rişti să-ţi iei şi o flegmă sau un dos de palmă de la ei şi e greu să-i explici unui copil că aşa sunt prietenii lui tata.... sau că aşa se poartă un bărbat....sau că aşa vorbeşte un primar...Tot încerc să-i compun copilului meu o poveste frumoasă despre România, dar mă cam încurcă nişte oameni care locuiesc în ea...", a declarat Mihaela Rădulescu tot la RTV.

De asemenea, vedeta de televiziune a postat şi următorul mesaj pe Facebook : "Indiferent câţi barbaţi mă vor jigni, oricâţi prieteni m-ar trada şi oricât de prost alcătuită ar fi lumea, uneori.... Iubirea mea rămâne mereu întreagă şi o dăruiesc oricui vrea să-şi bucure sufletul".

Etichete: radu mazare jigniri
abonare newsletter