Actualitate

Grădina de vară Boema a fost închisă de judecătorii clujeni

Grădina de vară Boema, deschisă recent în urma unei investiții masive, a fost închisă în urma unei sentințe a Judecătoriei Cluj-Napoca. Mai mulţi vecini s-au plâns judecătorilor de zgomotul de la terasă. Mai mult, instanţa a obligat firma la plata sumei de 4.020 de lei către reclamanţi.

”Admite in parte cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de reclamanţii POP MARIUS si POP PLEŞA SILVIA în contradictoriu cu pârâta SC GRĂDINA DE VARĂ BOEMA S.R.L. Dispune încetarea activităţii desfăşurate de SC GRADINA DE VARĂ BOEMA S.RL. la sediul din Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 34 jud. Cluj, fără somaţie şi fără trecerea unui termen, până la soluţionarea definitivă a dosarului nr. 16743/211/2013 având ca obiect plângere contravenţională. Obligă pârâta la plata sumei de 4020 lei in favoarea reclamanţilor cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând 4000 lei onorarii avocaţiale, 20 lei taxa de timbru”, se arată în sentința Judecătoriei Cluj-Napoca.

Decizia este executorie, cu apel în termen de cinci zile de la pronunţare. Apelul se va înregistra la Judecătoria Cluj-Napoca. Pronunţată în şedinţă publică azi, 23.07.2013.


Grădina de Vară Boema a fost redeschisă publicului în urma unei colaborări a Asociației Studenților Arhitecți și Asociația Photo România. Scopul final al proiectului studenţilor era de a promova Grădina Boema, iar între 15 şi 19 mai, cu ocazia Zilelor Arhitecturii și Photo Romania Festival, curtea să fie deschisă publicului şi să găzduiască expoziţii, concerte și piese de treatru, să redevină spaţiul boem ce a fost odată.

abonare newsletter