Actualitate

Micii găsiţi cu salmonella erau depozitaţi la Kaufland

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/11/caserola mici.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Carnea de mici congelată în care s-a depistat salmonella era depozitată la Kaufland Ploieşti, reprezentanţii lanţului de hipermarket-uri precizând că este vorba de un singur produs, cu carne de pasăre, care se vinde foarte puţin în comparaţie cu alte produse de carne de mici.

"În urmă verificărilor interne din punct de vedere al siguranţei calităţii efectuate în mod periodic de Kaufland la Centrul Logistic din Ploieşti, s-a constatat, la un singur articol de la un singur furnizor, o suspiciune de infestare cu salmonella. Este vorba de un produs congelat, mici congelaţi Delicia cu carne de pasăre - 1 kilogram, cu termen de valabilitate 23.10.2013", spun reprezentanţii companiei.


Aceştia mai precizează că este vorba despre un articol cu rulaj nesemnificativ în comparaţie cu celelalte produse de carne de mici, ce are totodată o cotă medie de 0,12 la sută pe zi, din vânzarea totală de produse congelate per magazin.
Reprezentanţii Kaufland mai atrag atenţia că nu a fost găsită salmonella în carne de mici proaspătă şi că articolele congelate care conţin carne de pasăre sunt predispuse la infestare cu salmonella.


Citeşte şi:


SUTE de caserole cu MICI INFECTAŢI CU SALMONELLA au fost descoperite în depozitul unui supermarket din Ploiești

abonare newsletter